Назад

„Дом за Живеене“ - Семинар за природосъобразно строителство


Семинар за природосъобразно строителство „Дом за живеене“ ще се проведе на 2 юли 2011 г., събота, от 09:00 до 16:00 ч. в столичния хотел „Писка”, съжобщиха организаторите му за Телевизия Туризъм.

Семинарът е място, където всички заедно ще се запознаем с вариантите за промяна на начина ни на живеене. Ще видим с какво да се съобразим при избора на място за хармоничен живот близо до природата. Ще се запознаем с хора, които вече са построили тяхната къща, използвайки природни материали – глина, слама, дърво, камък. Оформянето на градината по един хармоничен начин, вътрешния дизайн, по методите на пермакултурата и фън-шуй. И накрая ще видим как да изградим дом за живеене от нов тип според окултните закони и той да стане светилище за душата и тялото, където да запазим будно съзнанието си и да го повишаваме. Или какво да променим в нашия сегашен дом, за да стане той хармонично място за живеене.

Лектори: Милена Бокова – „Избор на място за хармонично живеене, създаване на общност“; Иван Караджов-Инди - "Глиностроителство в Тракия“; Ива Делова от селище "Зелено училище" – „Сламата – зеленият мателиал“; Михаил Косев – "Пермакултурния дизайн - система за творческа интеграция с околната среда; Банко Пиронков – „Хармоничният дом според фънг шуй“; Георги Изворски – „Дом за живеене според окултните закони – виделейката - светилище за душата и тялото“.

Закупуването на билети може да направите през касите на easypay и оnline чрез ePay. За повече информация: http://zdravjivot.org/1835

За контакти: 088 787 24 62; 089 595 81 19; domzajiveene@gmail.com

 


Share |