Назад

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско​ ​е абсолютният победител в класацията на TripAdvisor


Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе обявен за абсолютен победител в класацията на TripAdvisor в категориите – Топ 25 хотела, Топ 25 луксозни хотела и Топ 25 хотела в обслужването в България 

 

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е гордият победител в класацията на TripAdvisor Travelers’ Choice® награди за хотели в България за 2019г. Хотелът зае челното първо място в категориите Топ 25 хотела, Топ 25 Луксозни хотела и Топ 25 хотела в обслужването. Критериите за отличаване на победителите са определени въз основа на милионите ревюта и коментари от цял свят, публикувани в TripAdvisor в рамките на една година. 

Генералният мениджър Наталия Каширская коментира: „Хотелът печели TripAdvisor Travelers’ Choice® наградата за седма поредна година, което е изключително постижение и прекрасен стимул да продължим да предоставяме безупречно обслужване и незабравими преживявания на нашите гости. Това отличие е наистина чудесен старт на годината и най-високата чест, която един хотел може да получи от аудиторията на TripAdvisor, тъй като резултатът се основава на оценката на милиони пътуващи хора. От името на целия екип бих искала да благодаря на нашите гости за тяхното признание и очакваме с нетърпение да ги посрещнем скоро.” 

 „Поздравяваме победителите по цял свят, отличени за най-добрите хотели, които получават най-високата си чест - Travelers’ Choice наградата”, заяви Дезире Фиш, вицепрезидент глобални комуникации за TripAdvisor. „Те трябва да се гордеят с нея, тъй като милиони туристи ще вземат решение за следващото си пътуване, избирайки идеалния за тях хотел сред списъка с наградените.” 

Всички печелившите хотели от TripAdvisor Travelers’ Choice® 2019г. във всички категории, включително най-добрите хотели по света, можете да намерите тук: www.TripAdvisor.com/TravelersChoice-Hotels.

 

 

За Кемпински Хотел Гранд Арена Банско: Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е единственият ski-in и ski-out хотел в района и се намира в сърцето на най-популярния и най-оживен зимен курорт на Балканите - Банско, точно срещу начална станция на кабинковия лифт, която дава достъп до 75 км ски писти, поддържани на високо международно ниво, подходящи за всички скиори от начинаещи до напреднали. Луксозният хотел е единственият международен хотел в тази част на Балканите и е отворен целогодишно. Разполага с 157 стаи в алпийски стил, включително 25 апартамента и изключителен президентски апартамент, напълно обновен СПА център с чисто нови и уникални термални съоръжения, четири конферентни зали и осем ресторанта и барове с невероятна гледка към величествената Пирин планина. Облечен в европейски стил, хотелът предлага най-доброто ски, гурме и спа изживяване.

 

За „Кемпински”:

Създадена през 1897 г., „Кемпински” е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента, портфолиото на „Кемпински” включва 76 петзвездни хотела и резиденции в 34 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка, Азия и Америка. Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство. Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции на съответния регион. Кемпински е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от независими хотели в света.


Share |