Назад

Хотел 'Орфей - Пампорово е сгушен в прегръдката на величествената Родопа планина


Очакваме ви в Пампорово за едно незабравимо лято споделено с цялото семейство

Бъдете активни сред природата с БЕЗПЛАТНАТА ни програма "ACTIVE" за деца и възрастни

§  Хотелът разполага с 260 комфортно обзаведени помещения, които ще ви осигурят възможността да изживеете дългоочакваната си почивка в удобство и уют.

§  На разположение на вас, нашите гости,  е СПА центъра на хотела, който разполага с  отопляем вътрешен басейн с детска секция, джакузи, турска баня Хамам, билкова сауна, финладска и инфраред сауна, парна баня, релакс зона. Тук можете да отстраните токсините, да се пречистите и релаксирате. А нашите Спа терапевти ще ви потопят в изкуството на релаксацията.

§   В  Основния и Тематичния ресторант на хотела можете да се насладите на вкусната храна в комфортна и уютна  обстановка.

§  Подготвили сме активности за цялото семейство с безплатната ни анимационна програма “ACTIVE” Active Junior / за деца до 8г./ , Active Teen за деца от 8г. до 15г./ , Active+ за възрастни.

§  Включете се в нашите тематични уикенди със специални гости: спортни инструктори и консултант диетолози.

§  Разчупете ежедневието и се впуснете  в забавления: конна езда,  Атв приклюение, риболов, пейнтбол и много други

§  Опознайте Родопите с нашите летни предложения за екскурзии. Лятна седмична програма.

§  Нашите консултанти в Туристическия Инфо Център на хотел Орфей ще отговорят напълно безплатно на всички ваши въпроси и при желание от ваша страна ще ви помогнат в цялостната организация.

 

 Съчетайте здравословното хранене със спортните активности и чистия въздух сред природата, и се погрижете за имунитета си. Очакват ви кристален въздух, спортни активности, здравословни съвети и много други изненади!


Share |