Назад

Телевизия Туризъм


Телевизия Туризъм (ТВТ, ТVT) е уникална телевизия, посветена на България. Тя е специализиран форматен телевизионен канал, който излъчва 100 % авторска продукция, предназначена само за него. Има 100 % българско съдържание, което се случва за първи път на нашия телевизионен пазар. България отдавна заслужава свой собствен телевизионен канал и Телевизия Туризъм го предоставя.

Телевизията показва уникалната българска природа, най-красивите маршрути, забележителни гледки от страната, нейната богата история и култура, разкрива много интересни факти, понякога мистерии и любопитни легенди.

Програмата на телевизията отделя специално място за семейните пътешествия, приключенския дух, различни изследователски и фотографски експедиции... Чрез Телевизия Туризъм ще видите уникалния замисъл на дивата природата в България, ще разкриете много тайни от миналото, ще разберете за предизвикателствата на настоящето...

Отличителни черти на медията са високият професионализъм на екипа. Телевизията не само излъчва, но и произвежда качествена авторска продукция. Пример за това е, че още преди да бъдат излъчени в ефир, продукции на телевизията са носители на Гран при и първи награди от международни и национални кинофестивали за туристически филми.

Осомено предимство на телевизията е, че разполага с автори и оператори в различни точки от страната. Така Телевизия Туризъм има пряк достъп до достоверна информация и тесни връзки с местните общности.

Една от причините за създаването на профилирана телевизия като Телевизия Туризъм е и бързото развитие на туристическия бранш в България и туристическите услуги, както и осъзнатата необходимост този бранш да намери адекватна медия за изява и реклама. В програмата й ще откриете информация за хотелски комплекси, ресторанти, спа-центрове, конни бази и винарски изби.

Ще намерите и много справочна информация за транспортните връзки, хижие и курортите на България, музеите и галериите, националните, религиозни и фолклорни празници.

Изобщо Телевизия Туризъм предоставя на своите зрители богатство на посоки и теми, необичайни гледни точки, истински истории в изключително оригинални документални филми и десетки информационни поредици... За първи път само Телевизия Туризъм представя пълната поредица от 100-те нацонални туристически обекта, като я допълва и показва 900 от всички най-интересни и любопитни туристически дестинации в България.

Програмата на Телевизия Туризъм се отличава със своя новаторстки подход, независимост и задълбоченост и не на последно място – с кристално качество на картината, при това 24 часа в денонощието...

 

Филмова програма на ТВТ / Документални филми

Факти и сюжети от историята, културата, географията

Религия, етнография и обичаи

Уникални природни забележителности

Легендарни български курорти

Пътешествия, приключения, маршрути

 

Информационна програма на ТВТ / Клипове

100 национални туристически обекта

Музеите и галериите на България

Гледки и видео картички от България

Календар и актуална информация

Транспорт и туристически услуги

 

Филм на всеки кръгъл час...

Нови премиери всяка седмица...

 

Мотото на Телевизия Туризъм е ВИЖ БЪЛГАРИЯ!

Телевизия Туризъм е предназначена за хора, които казват за себе си следното:

„Искам да живея интересно... Обичам да пътувам...

Искам да откривам нови за мен неща... Обичам България.”

Телевизия Туризъм е телевизия за България!

 

Можете да се свържете директно с екипа на ТВТ по следния начин:

0 88 8687476    или набирайки директно

0 88 TOURISM             или

0 TV TOURISM 

 

Можете и да ни пишете на адрес:

tvt@see.bg 

Или да изпратите писмо до:

Телевизия Туризъм

София 1000, п.к. 666