ПремиериНазад

Във „Вашите снимки” зрителите имат думата по ТВТ


Всеки ден в рамките на блока „Туризъм инфо” между филмовата програма на Телевизия Туризъм

Десетки са клиповете, подготвени от стотиците снимки на редовни зрители на Телевизия Туризъм, верни почитатели и на www.see.bg, които медиите показват в набиращата сериозна попубярност рубрика „Вашите снимки”.  Голяма популярност набира тя и в профила на ТВТ във Facebook. Рубриката представя в кратки клипчета и атрактивни слайд галерии уловените мигове от зретилските пътувания из България и посещения на любопитни и интересни туристически обекти.

Ако пътувате из България и сте направили много снимки... Или имате свои видеоклипчета, а защо не и филми... Изпратете най-интересните от тях на имейла на Телевизия Туризъм -  tvt@see.bg. Най-добрите от тях ще бъдат излъчени в програмата на Телевизия Туризъм и ще бъдат публикувани в www.see.bg.

Направете и вие като десетките запалени пътешественици и любители фотографи, и споделете красотата с другите, намерете нови приятели, зарадвайте ги с гледки от България! Следете и за новите конкурси, игри и всички интересни инициативи на Телевизия Туризъм и www.see.bg.


Share |