Назад

РОК В РИЛА 2013 – 24 Август! СЛАГАЙ ДЪНКИТЕ И ИДВАЙ!


РОК В РИЛА 2013 – 24 Август

с. Бели Искър, Самоковско, 18 часа

-------------------------------------------------------------------------------------

РОКЪТ Е НЕПРЕХОДЕН !

С неувяхващата жизненост на тази музика поколението на 60-те и 70-те прекрачваше "Желязната завеса" и утвърждаваше "Правете любов, а не война". Днес, толкова години по-късно, неговата магия вдъхновява млади и стари. Защото рокът не е просто музика, той е енергия, любов, разбиране как да се живее, за какво си струва да се бориш. ТОЙ Е РЕВОЛЮЦИЯ! 

Падането на Берлинската стена, което стана за миг, като в приказките, ни завари неподготвени за живот в гражданско общество. През изминалите години свикнахме с всичко - от свободни избори до убийства и най-вече с липсата на любов към самите себе си!

Ние, организаторите и участниците на Рок в Рила искаме да върнем енергията на Вселената в човешките души.

НЕКА ВЪРНЕМ ЛЮБОВТА В СЪРЦАТА НА  ХОРАТА!

ЗА ДЕСЕТА ГОДИНА
ДА КУПОНЯСВАМЕ ЗАЕДНО!

СЛАГАЙ ДЪНКИТЕ И ИДВАЙ!
НА 24-ти АВГУСТ (СЪБОТА) - СТАДИОНА СЕЛО БЕЛИ ИСКЪР -

Малко история...

АВГУСТ 2003,  АВГУСТ 2004, АВГУСТ 2005, АВГУСТ 2006, АВГУСТ 2007, АВГУСТ 2008, АВГУСТ 2009, АВГУСТ 2011, АВГУСТ 2013

Този форум в края на лятото събирa утвърдени и популярни рокгрупи, любители на неостаряващия рок и се превърна във форум на младите.

Естествената акустика на долината на река Бели Искър и невероятно красивата природа допринесоха още на първото издание през 2003 г. надсвирването да привлече над 5000 души. За периода 2003г.- 2011г. участие в “Рок в Рила” са взели: “Щурците”, “БТР”, “Сигнал”, “Д2”, “LZ”, „Фактор”„ “Попкорн”, P.I.F”, “Остава”, Митко Щерев и Илия Ангелов, „Контрол”, Васко Кръпката и „Каскадьори”, ”Gravity Co.”, Камелия Тодорова, „Конкурент”, “Awake”, британската група „Swive”, “The Joke” от Франция, “Фанданго”, “Ритъм Бойс”, “Скай”, “Екстремум”, “Огледално”, “Фристайл”, ”Латинопартизани”, „Турбо”, „Old crew”, “Лора”, „Балканджии”, „Мотив”, „Габана”, „Тортила Флат“, „Ийстърн Гейт“, „Фийлд“, „Конкурент“ и още много други.

През 2004 г. участието на "Swive" от Бирмингам постави началото на международния формат на събитието, 2009 The Joke – Франция, 2011 Eastern Gate – Сърбия!

Добре известният курорт Боровец предоставя на любителите на рока изгодни условия за настаняване. Село Бели Искър предлага квартири и гостоприемство за къмпингуващи на палатки.

Организаторите са се погрижили, за обилно количество кебапчета и бира, така и за вода и охрана.

С една дума, всичко необходимо за един незабравим уикенд сред величествената красота на Рила, гарниран с вдъхновяващи стари и нови рокпарчета.

Събитието се финансира изцяло от спонсори. Входът е свободен. Тази година това е с подкрепата на Софарма, бензиностанции Пегас, Хотел Самоков - Боровец, BGJOURNAL.COM, Си Комерс – Самоков, и много други.

Медийни партньори са БТА, Паралели, БНР, Бградио и други.

СЕГА УЧАСТВАТ :

 ФИЙЛД, РЕТРО, HAVE NO HEAD И ДРУГИ.

МИХАИЛ ЯНОВ – ПРОДУЦЕНТ – 0889 075 189.

 


Share |