Назад

Хиляди туристи празнуваха рождения ден на Албена


Над 5 000 туристи и гости на Албена отпразнуваха 47-ия рожден ден на ваканционното селище. На откритата сцена до хотел Добруджа виртуозите от Националния музикален театър подариха на зрителите невероятния спектакъл „Блясъкът на оперетата и мюзикъла“, изпълнен с много страст, романтика, хумор и любов. Гостите имаха възможност да се насладят на откъси от вечните шедьоври "Царицата на Чардаша", "Графиня Марица", Кан-Кан из увертюрата от "Орфей в ада", "Котките", "Чикаго", "Моята прекрасна лейди" и много други.

Пред публиката своето вокално майсторствто и артистичен талант представиха едни от най-популярните и обичани звезди на съвременния български музикален театър Марияна Арсенова, Олга Михайлова, Людмила Козарева, Христо Сарафов, Александър Мутафчийски, Добрина Икономова, Катерина Тупарова и др.

Програмата завърши с танци на открито до полунощ. Гостите опитаха от празничните торти, украсени специално за рождения ден на ваканционното селище, както и много други сладки вкусотии, приготвени от майстор-сладкарите на Албена. За наздравици пък бяха осигурени безплатни бира и шампанско.

Купонът продължи с афтър парти на плажа в Бийч Клуб Ганвие, където дуото дижеи Love Vibes, с чаровната вокалистка Валентина, се грижеха за доброто настроение на празнуващите.

 


Share |