Cappuccino е от типа места, за които дори героините от Сексът и градът ще ни завидят.
В самия център е, има удобно работно време и като идея отговаря на всички изисквания на модерния градски човек.

Обстановката е супер шик от първия до последния милиметър на просторното и максимално добре усвоено пространство. Заложили са на прави, модерни линии, както и на класическата комбинация черно и бяло. Мебелите са топ модели на бутикови италиански марки като Pedrali и Bonaldo. Акценти в интериора са дълъг мокър бар, бели кожени сепарета в контраст с тухлена стена и графит на нея, плюс още няколко зони за сядане със съответното осветление, поръчано специално от Италия.


За успешен старт на деня сутрин тук посрещат с парещи кроасани (с най-разнообразни вкусове, от класически до смели), мъфини, тост сандвичи и гофрети. На обед предлагат авторските си менюта, които представляват комбинация от салата и основно, заложени и в постоянната листа. Порцията може да включва салата капрезе и пилешки филенца в прошуто и спанак, поднесени с бейби морковчета и царевица на цена около 9лв. А ако има имейли, които не търпят отлагане, няма проблем – само си донесете лаптопа, интернетът е на линия. Следобедите тук са идеални за бизнес срещи или важни лични разговори. За този часови пояс препоръчват коктейл или cool drinks, обърнете внимание на Zoro’s Revenge (какаов ликьор, амарето и Керълайнс) и Evil Princess (ябълков и ванилов сироп, сок от касис, ябълка и лимон).

Вечер кухнята работи до 23:30, изборът от ястия е повече от обилен (имат рецепти за паста, рибни, месни и вегетариански, както и страхотни десерти) и наистина можете да разчитате, че всичко ще бъде приготвено на момента. Плюс – сервират с вкус и на фона на приятен чил и хаус. В късните часове Cappuccino постепенно се превръща в бар, с приглушена светлина и по-силна клубна музика. Нещо повече, диджеите Bora и George са резиденти, срядата е отделена за MTV парти, a в четвъртък звучи джази и фънки хаус.
Няма нужда да се чудите къде да оставите колата – заведението има собствен паркинг. А ако си търсите специален повод, отбийте се на Деня на влюбените, подготвят се подобаващо.