Скрит на улица Цар Самуил 50, Faith отвори врати съвсем наскоро – ние отскочихме покрай Хелоуин и забелязахме интересно меню, семпъл интериор и още предпоставки за приятно нощно забавление.
На входа ви посрещат големи бели ангелски крила – вечната борба между доброто и злото е в основата на целия дизайн и атмосфера. Интериорът е кодиран в черната и червената гама, а осветлението е дискретно. Черните удобни кожени сепарета и ниските дървени маси ще ви позволят да се отпуснете под звуците на приятна музика. Всеки петък и събота тук се организират тематични вечери с комерсиална (в петък) и ретро (в събота) музика, като вървящите към нея клипове може да наблюдавате паралено на няколко големи екрана.
На корицата на менюто с големи готически букви са изписани десетте свещени заповеди, но не онези от Стария завет, а тези на заведението. Освен да уважавате доброманемерения и усмихнат персонал, ви приканват да не пожелавате питието на ближния си, а направо да си го поръчате. Клубът предлага целогодишно иначе сезонните коктейли Мохито, Маргарита, Черен и Бял руснак. Само тук, напълно легално и на много добра цена може да си поръчате, и то по няколко пъти, Кокаин, Хероин, Ел Ес Ди, Марихуана и Екстази. Ясно е, няма защо да звъните на 166 – това са имената на част от шотовете, които Club Faith предлага. Основните им съставки и пропорции са ревниво пазена фирмена тайна, но пък винаги може да се пробвате да опитате достатъчно, за да налучкате рецептата. Нищо че до момента никой не е успял. Други интересни хрумки като Хирошима, Мозъчен тумор, Изстрел в мозъка и Чао Чао говорят сами за себе си. Вносният алкохол и оригиналните рецепти са запазената марка на клуба, а мотото Let Me Entertain You обяснява всичко казано дотук.