Ако пътувате из България и сте направили много снимки... Или имате свои видеоклипчета, а защо не и филми... Изпратете най-интересните от тях на нашия имейл tvt@see.bg или пък се свържете с нас. Най-добрите от тях ще бъдат излъчени в програмата на Телевизия Туризъм и ще бъдат публикувани в www.see.bg.

Тук ви предоставяме серия пирродни снимки на едно уникално място в България – Каньонът на река негованка и водопад Момин скок, направени от нашия редовен зрител Янко Енев.

Авторът на снимките е от Търговище и твърди, че откакто гледа програмата на Телевизия Туризъм тя бързо се е превърнала в любима на него самия и на цялото му семейство. „С още едно-две приятелски семейства решихме през последните 2-3 години да си организираме екскурзии из страната, за да видим красотите й, пък и с гордост да разказваме къде сме били и какво сме видели”, споделя Янко в едно от писмата си до екипа на телевизията и на www.see.bg. „Разглеждахме наскоро фотоалбумите си и с гордост установихме, че вече сме ходили на доста красиви и интересни места в България. Но от всичките екскурзии, които осъществихме, аз лично останах най-впечатлен от разходката ни из каньона на река Негованка. Затова и си позволявам да Ви изпратя снимки от известния под името Еменски каньон. Бяхме чули от наши познати, че местността е много красива, но реалността направо ни изуми!!! Прекрасно място, което не може да се опиша с думи! То просто трябва да се види!!! И когато в края на пътеката достигнахме до езерцето образувано от водопада Момин скок, никой от групата не искаше да си тръгне!!! Надявам се снимките да Ви харесат!”

Все повече зрители на Телевизия Туризъм, верни почитатели на www.see.bg и наши пирятели във Facebook изпращат свои снимки за популярната ни и явно обичана рубрика „Вашите снимки”. Тя представя в кратки клипчета и галерии уловените мигове от Вашите пътуваня из България и посещения на любопитни и интересни туристически обекти.

 

Направете и вие като Янко Енев и споделете красотата с другите, намерете нови приятели, зарадвайте ги с гледки от България!

Следете за новите конкурси, игри и всички интересни инициативи на Телевизия Туризъм и www.see.bg.

 

Ако работите в сферата на туризма...

Ако сте туроператор, хотелиер или ресторантьор...

Ако сте природозащитник или просто обичате българската природа...

Ако сте неправителствена организация...

Ако търсите медийно сътрудничество...

Ако правите филми за България...

Или желаете да правите филми за България...

Ако искате те да са част от програмата на Телевизия Туризъм...

 

Можете да се свържете директно с екипа на Телевизия Туризъм по следния начин:

0 88 8087476    или набирайки директно

0 88 TOURISM             или

0 TV TOURISM 

Можете и да ни пишете на адрес:

tvt@see.bg 

 

Мотото на Телевизия Туризъм е ВИЖ БЪЛГАРИЯ!

Телевизия Туризъм е предназначена за хора, които казват за себе си следното:

„Искам да живея интересно... Обичам да пътувам... 

Искам да откривам нови за мен неща... Обичам България.”

Телевизия Туризъм е телевизия за България!