Представяме ви серия впечатляващи снимки на каяк в бързи води, направени от нашите приятели от Българското каяк общество по време на един от редовните годишни събори в Кресненското дефиле на река Струма.

Кресненското дефиле до 2011 г. е домакин на три поредни национални събора „Каяк в бързи води”, организирани от Българското каяк общество. На всеки от тях се събират любители на гребните спортове в бързи води от цялата страна. Състезателният елемент винаги е насочен към насърчаване на начинаещите и най-малките, които редом с родителите си мерят сили по изгражданото за целта слаломно трасе. Понякога има и надпревара за напреднали, която се провежда с подкрепата на Българската федерация по кану-каяк. Двете организации все по-често си подават ръка при организирането на събития и това оказва положителен ефект на спортовете, свързани с бързите води.

Ако пътувате из България и сте направили много снимки... Или имате свои видеоклипчета, а защо не и филми... Изпратете най-интересните от тях на нашия имейл tvt@see.bg или пък се свържете с нас. Най-добрите от тях ще бъдат излъчени в програмата на Телевизия Туризъм и ще бъдат публикувани в www.see.bg.

Все повече зрители на Телевизия Туризъм, верни почитатели на www.see.bg и наши пирятели във Facebook изпращат свои снимки за популярната ни и явно обичана рубрика „Вашите снимки”. Тя представя в кратки клипчета и галерии уловените мигове от Вашите пътуваня из България и посещения на любопитни и интересни туристически обекти.

Направете и вие като нашите приятели от Българското каяк общество и споделете красотата с другите, намерете нови приятели, зарадвайте ги с гледки от България!

Следете за новите конкурси, игри и всички интересни инициативи на Телевизия Туризъм и www.see.bg.

 

Можете да се свържете директно с екипа на Телевизия Туризъм по следния начин:

0 88 8087476    или набирайки директно

0 88 TOURISM             или

0 TV TOURISM 

Можете и да ни пишете на адрес:

tvt@see.bg