Ако все още не сте намерили мястото, в което да разпуснете след работа в офиса, да разхлабите вратовръзката и се потопите в ритъма на чил аут и джаз, ние ви предлагаме столичния клуб-ресторант Motto. Там ще ви изненадат с нетрадиционно меню и изискана обстановка.

Motto е от типа модерни и отличаващи се с качество заведения. В интериора е постигнат добър съвременен дизайн в ретро-шик стил. Освен тематичната селекция на музиката, за която се грижи DJ, приятен спомен оставя и лятната градина на заведението. Собствениците са се постарали да пренесат част от атмосферата в нюйоркския Soho, без да се натрапва излишен лукс. Затова и посетителите тук не са случайни.

Оригинално е и менюто - вечер се предлага богат асортимент от коктейли и добра кухня. Разнообразието не е в количеството, а в нетрадиционните рецепти. Всяка седмица изненадата в Motto е тематичен обяд - мексиканска, средиземноморска или паста кухня.

В Motto без колебание можете да организирате бизнес закуска или частно парти. В неделните дни пък сте добре дошли с цялото семейство. Цените са изненадващо приемливи.

Обобщението в едно изречение би звучало като: Cool drinks, delicious food, fancy music! Ако сте решили още тази вечер да сте в Motto, съветът ни е – направете предварителна резервация.