Тук ви представяме серия снимки от района на Етнографския ареален комплекс в Златоград, ситуиран в старата част на града, направени от запаленият фотограф и пътешественик Юрий Стоянов.  

Ако пътувате из България и сте направили много снимки... Или имате свои видеоклипчета, а защо не и филми... Изпратете най-интересните от тях на нашия имейл tvt@see.bg или пък се свържете с нас. Най-добрите от тях ще бъдат излъчени в програмата на Телевизия Туризъм и ще бъдат публикувани в www.see.bg.

„Фотографията ми е и хоби, и професия.” Това казва в едно от писмата си до tvt@see.bg Юрий Стоянов.  „Обичам когато отида някъде в страната и когато видя нещо интересно, веднага да го запечатам, защото после  няма да е същото или да си е там и следващия път, ако ми се удаде отново повод да го посетя. Запленяват ме всички места, но с думи не мога да ви опиша всичко, трябва да видите снимките.”

Настоящата поредица от снимки на Стария Златоград пренася в атмосферата на отдавна отминалото Възраждане. Живи са тук повече от 240 стари къщи, с неизменните бели кръгли комини, заради които градът навремето е наричан Беловидово. В тях има занаятчийници, кафнета и механи, в някои от тях може и да се отседне.

„Всеки път когато, тръгна на да пътувам и потеглям към някоя историческа или географска местност, не мога да изляза без да съм си взел фотоапарата.  Любимите ми места са много - няма да ми стигне мястото да изредя всички - цяла България”, категоричен е още авторът на тези снимки.

 

Направете като Юрий Стоянов и споделете красотата с другите, намерете нови приятели, зарадвайте ги с гледки от България!

Следете за новите конкурси, игри и всички интересни инициативи на Телевизия Туризъм и www.see.bg.

 

Ако работите в сферата на туризма...

Ако сте туроператор, хотелиер или ресторантьор...

Ако сте природозащитник или просто обичате българската природа...

Ако сте неправителствена организация...

Ако търсите медийно сътрудничество...

Ако правите филми за България...

Или желаете да правите филми за България...

Ако искате те да са част от програмата на Телевизия Туризъм...

 

Можете да се свържете директно с екипа на Телевизия Туризъм по следния начин:

0 88 8087476    или набирайки директно

0 88 TOURISM             или

0 TV TOURISM 

Можете и да ни пишете на адрес:

tvt@see.bg 

 

Мотото на Телевизия Туризъм е ВИЖ БЪЛГАРИЯ!

Телевизия Туризъм е предназначена за хора, които казват за себе си следното:

„Искам да живея интересно... Обичам да пътувам... 

Искам да откривам нови за мен неща... Обичам България.”

Телевизия Туризъм е телевизия за България!