В сърцето на стария Созопол, между живописни калдаръмени улички, галерии и арт-заведения, на метри от плажа. В уникалната атмосфера на градчето,съчетала курорт и музей, разполагате с  луксозните условия на дом, строен и обзаведен в най-съвременните тенденции.
  Телефон за връзка: 0887 613 898

Четирите етажа на къщата предлагат самостоятелни апартаменти, всеки със свой чар и предимства. Интериорът е решен в дърво и светли тонове, вита вътрешна дървена стълба ви води до вратата. Апартаментите разполагат със самостоятелни бани и кухненски боксове, тераси и барбекю за компании в прекрасните дни и нощи на слънчевия Созопол. Дом Агора е гостоприемен във всички сезони – разполага с локална инсталация за отопление и топла вода.Осигурени са всички условия за кратка почивка или за дългосрочно пребиваване – от чашките за кафе и ютията до кабелната телевизия и Wi-Fi.

В активния летен сезон ви предоставяме обслужване от иконом по желание,домашните любимци са добре дошли, пушенето е допустимо само в откритите пространства, с които нашият дом е щедър. В семинарната зала на дом Агораможете да организирате творчески или работни срещи.