Ако пътувате из България и сте направили много снимки... Или имате свои видеоклипчета, а защо не и филми... Изпратете най-интересните от тях на нашия имейл tvt@see.bg или пък се свържете с нас. Най-добрите от тях ще бъдат излъчени в програмата на Телевизия Туризъм и ще бъдат публикувани в www.see.bg.

Тук ви предоставяме серия снимки с етнографски характер на възрожденския град Копривщица, направени от нашия редовен зрител Росен Михалев.

Все повече зрители на Телевизия Туризъм, верни почитатели на www.see.bg и наши пирятели във Facebook изпращат свои снимки за популярната ни и явно обичана рубрика „Вашите снимки”. Тя представя в кратки клипчета и галерии уловените мигове от Вашите пътуваня из България и посещения на любопитни и интересни туристически обекти.

Един от верните ни зрители – Росен Михалев, реши да ни зарадва със своите впечатления, запечатани на лента, от възрожденския средногорски град Копривщица. Тук са и родната къща на Бенковски, и неговият паметник. Както още и Мостът на първата пушка, костницата, даскалото, читалището... Но преди всичко – омагьосващите изгледи от този знаменит български град с калдаръмените му улици, каменните огради и изключително цветни фасади.

Но всъщност такава е и ролята на фотографията – да уловиш мястото такова, каквото изглежда в твоите очи. Затова ни е и особено приятно, че Росен сподели част от кадрите си с нашите потребители и зрители.

 

Направете и вие като Росен Михалев и споделете красотата с другите, намерете нови приятели, зарадвайте ги с гледки от България!

Следете за новите конкурси, игри и всички интересни инициативи на Телевизия Туризъм и www.see.bg.

 

Ако работите в сферата на туризма...

Ако сте туроператор, хотелиер или ресторантьор...

Ако сте природозащитник или просто обичате българската природа...

Ако сте неправителствена организация...

Ако търсите медийно сътрудничество...

Ако правите филми за България...

Или желаете да правите филми за България...

Ако искате те да са част от програмата на Телевизия Туризъм...

 

Можете да се свържете директно с екипа на Телевизия Туризъм по следния начин:

0 88 8087476    или набирайки директно

0 88 TOURISM             или

0 TV TOURISM 

Можете и да ни пишете на адрес:

tvt@see.bg 

 

Мотото на Телевизия Туризъм е ВИЖ БЪЛГАРИЯ!

Телевизия Туризъм е предназначена за хора, които казват за себе си следното:

„Искам да живея интересно... Обичам да пътувам... 

Искам да откривам нови за мен неща... Обичам България.”

Телевизия Туризъм е телевизия за България!