Уникална бизнес възможност предлага Телевизия Туризъм (TVT) на всички участници и посетители на Международна туристическа борса “Ваканция и спа експо” 2012 в София.

Това е специален безплатен рекламен пакет в телевизионния канал TVT в рамките на един месец. Пакетът е предназначен за всички, работещи в сферата на туризма – туроператори и турагенции, хотелиери, ресторантьори и други туристически фирми и организации. За да го получите, е необходимо само да се регистрирате на щада на Телевизия Туризъм в Първа зала на “Ваканция и спа експо”, да подадете заявка и да знаете паролата за получаване, която е „Виж България!” – основният слоган на ТVT и www.see.bg.

29-та поред туристическата борса тази година за пръв път се провежда в най-големия изложбен комплекс в София – „Интер експо център” на бул. „Цариградско шосе” 147, от 16 до 18 февруари 2012 година.

Заповядайте на щанда на Телевизия Туризъм в Първа зала на „Ваканция и спа експо”!

Очакват ви още изненади и забавления от TVT и туристическия портал www.see.bg .

Групата сурвакари от Батановци, която  е победител от тазгодишния фестивал на маскарадните игри „Сурва” в Перник, заедно с Телевизия Туризъм и www.see.bg  ви осигуряват възможността да усетите тръпката да сте кукер, включително да се снимате като такъв.

Очаква ви още конкурс за най-красива мартеничка. Както и подаръци от Националния видео каталог на туристическите обекти в България, подготвен от Телевизия Туризъм и www.see.bg.

Международната туристическа борсата се организира под патронажа на Министерство на икономиката ,енергетиката и туризма, в партньорство с БХРА, БАТА, БТК, АБТТА, Столична община и Съвета по туризъм в София. А Телевизия Туризъм и сайтът www.see.bg са официални медийни партньори на проявата.

Входът за всички посетители е свободен. При това за широката публика, освен редовният транспорт, ще бъдат осигурени допълнително  автобуси от няколко пункта в София.

 

Информация на TVT

 

 

Телевизия Туризъм (TVT) контакти:

0 88 8687476     или набирайки директно

0 88 TOURISM   или

0 TV TOURISM

Можете и да ни пишете на адрес: tvt@see.bg

Или да изпратите писмо до: Телевизия Туризъм - София 1000, п.к. 666

 

Всичко за TVT вижте на: www.see.bg

Профил на TVT във Фейсбук: http://www.facebook.com/televisiontourism