Червенееща напук на падналия сняг шипка, улавящи слънчеви лъчи кристали, клони, украсени като дантели, бяла широта, изпъстрена тук там с малки цветни натюрморти. Неизброим брой изречения мога да напиша, гледайки зимните снимки на нашия оператор на Николай Василев. Нова галерия от тях ви представяме тук.

Все повече зрители на Телевизия Туризъм, верни почитатели на www.see.bg и наши пирятели във Facebook изпращат свои снимки за популярната ни и явно обичана рубрика „Вашите снимки”. Тя представя в кратки клипчета и галерии уловените мигове от Вашите пътуваня из България и посещения на любопитни и интересни туристически обекти.

Ако пътувате из България и сте направили много снимки... Или имате свои видеоклипчета, а защо не и филми... Изпратете най-интересните от тях на нашия имейл tvt@see.bg или пък се свържете с нас. Най-добрите от тях ще бъдат излъчени в програмата на Телевизия Туризъм и ще бъдат публикувани в www.see.bg.

Авторът на настоящите зимни фотографии е дългогодишен кино и телевизионен оператор – в кино клуба на Русе, на няколко телевизионни оператора в Североизточна България, а в последствие на Природен прак „Русенски Лом” и на Телевизия Туризъм. Носител е на множество награди от национални и международни конкурси за операторска работа в късометражно и пълнометражно документално и игрално кино. Едно от хобитата му е да запечатва с фотоапарат моменти от своите пътувания или ежедневие. Прекланя се пред дивата природа и културно-историческото наследство на България.

Направете и вие като Николай и споделете красотата с другите, намерете нови приятели, зарадвайте ги с гледки от България!

Следете за новите конкурси, игри и всички интересни инициативи на Телевизия Туризъм и www.see.bg.

Текст Стоян Радулов, снимки Николай Василев 

 

Можете да се свържете директно с екипа на Телевизия Туризъм по следния начин:

0 88 8087476    или набирайки директно

0 88 TOURISM             или

0 TV TOURISM 

Можете и да ни пишете на адрес:

tvt@see.bg