Te Stela Resort е финалист за Balkan Awards of Tourism Industry 2021  

Един от най-големите курортни комплекси в Албания с хотелска част, спортна, СПА и събитийна зона - Te Stela Resort, е финалист за Балканските туристически награди, съобщава ВИП Комюникейшън.
Седмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2021 ще отбележи значимите постижения на компаниите, които работят в най-важната сфера за развитието на полуострова и най-засегната от Ковид-кризата. Церемонията ще се състои на 02.12.2020 г. от 20 ч. в 5-звездния столичен хотел Маринела.
През последните години албанските морски курорти стават все по-конкурентни на Балканите, като привличат над 40 000 българи годишно. Над 35 000 албански туристи посещават България, като интересът им е към българското Черноморие, балнеолечението и възможностите, предлагани от българските ски-курорти.
Te Stela Resort е уникално проектиран хотел със 100 стаи, с приветлив персонал, чистота, спокойствие, качествено обслужване и гостоприемство.
Стаите са декорирани и оборудвани, за да отговарят на нуждите на гостите с телефон, най-новата климатична технология, LCD сателитна телевизия, сешоар, минибар, напълно оборудвана самостоятелна тоалетна и душ. 
Друга много важна и специална среда в курорта е ресторантът - чист, с вкусна и качествена храна. Beergarden е с капацитет 600 души и предлага разнообразни менюта, жива музика всяка вечер и специални менюта, които надхвърлят очакванията.
Комплексът разполага с различни зали, технически оборудвани за различни видове събития - конференции, форуми, сватби и семейни тържества. Сватбената зала е с капацитет 400 седящи човека, модерна е и с гъвкав декор, адаптиращ се към различни изисквания и нужди. С фон и осветление по европейските стандарти.
СПА услуги в Stela Resort включват Хималайска терапия, Кръчма терапия, 
Сауна, Хидромасажен басейн, Турска баня, Емоционални душове. 
Stela Resort предлага и  места за забавление и спорт.
Спортните съоръжения са 2 закрити плувни басейна с полуолимпийски размери, курсове по плуване с инструктори за деца, Фитнес и Аеробика, Летен басейн.
Комплексът има зона за ФИЗИОТЕРАПИЯ & ХИДРОТЕРАПИЯ за подпомагане на разрешаването на ортопедични, неврологични и ревматични проблеми.