Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе отличен с две международни отличия - „Bulgaria’s Leading Lifestyle Hotel“ от World Travel Awards и „Bulgaria’s Best Hotel Spa“ от World Spa Awards. Наградите бяха присъдени въз основа на онлайн гласуване, в което се включиха гости на хотела, туроператори, травъл агенции, медии и представители на туристическата индустрия от целия свят. Тези престижни класации имат за цел да отличат брандовете, които са предложили изключителна услуга и са били лидери в бранша за последната година.

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отново се нареди сред първенците, спечелвайки за трети пореден път наградата за „Bulgaria’s Leading Lifestyle Hotel“ от World Travel Awards. Конкурсът се провежда ежегодно и е смятан за един от най-авторитетните. Наградата, спечелена от хотела в Банско, се присъжда за високи постижения в областта на туризма.

Уникалният Kempinski The Spa също беше награден с престижно отличие - „Bulgaria’s Best Hotel Spa“ от World Spa Awards. Това е шестата поредна победа на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско в тази категория. Организаторът на този конкурс цели да насърчи нова ера на растеж в Спа туризма, а победителите представляват елита на индустрията от целия свят. Kempinski The Spa е един от най-впечатляващите и добре оборудвани в региона. Заемащ площ от 1200 кв. м., той разполага с четири различни вида сауни, три басейна, приключенски душове, уникална снежна стая, специален лакониум, леден фонтан и много други. Автентичните тайландски масажи и процедурите с ексклузивна козметика също го отличават от конкуренцията.

Екипът на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско благодари на всеки гласувал за признателността и доверието. Той ще продължава да се стреми да надхвърля очакванията и изискванията на гостите си, предлагайки изключителна услуга.

Можете да научите повече за специалните оферти за настаняване в хотела тук: https://www.kempinski.com/en/bansko/hotel-grand-arena/special-offers/

 

 ****************

За Кемпински Хотел Гранд Арена Банско: Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е единственият ski-in и ski-out хотел в района и се намира в сърцето на най-популярния и най-оживен зимен курорт на Балканите - Банско, точно срещу начална станция на кабинковия лифт. Луксозният хотел е единственият международен хотел в тази част на Балканите и е отворен целогодишно. Разполага с 157 стаи в алпийски стил, включително 25 апартамента и изключителен президентски апартамент, напълно обновен СПА център с чисто нови и уникални термални съоръжения, четири конферентни зали и осем ресторанта и барове с невероятна гледка към величествената Пирин планина. Облечен в европейски стил, хотелът предлага най-доброто ски, гурме и спа изживяване.