Представяме ви Първата Люта ферма в България, която се е специализирала в отглеждането на люти, супер люти и екзотични люти чушки от цял свят, както и производството на чисти и натурални продукти от тях.

Фермата се намира на 14 км от морската ни столица Варна и е точно на брега на Варненското езеро. 

 

В портфолиото си тя има над 40 продукта - от слабо до екстремно люти. 

Люта ферма затваря целия цикъл на производство - от семенце до готов продукт.

Екипът на Люта ферма съчетава модерното време, в което живеем и духа на селото в една много различна и уютна амосфера и място, което не може да се срещне другаде в България. 

“HOT FARM” разполага със собствено предприятие, оранжерии, демонстрационна оранжерия и дегустационна, където провежда единствените по рода си Люти турове на хора от цялата страна и чужденци. 

За интересното начинание една от собственичките – Дарина Родинова, разказва: „Зад всичко това стои моето семейство, с което постигаме всичко заедно, мечтаем и се сбъдваме заедно“. 


Интересуващите се могат да разгледат накратко какво представлява един ЛЮТ ТУР:

https://www.facebook.com/hotfarm.eu/videos/1365595403906757/?extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C

Разнообразният асортимент, който предлага задружният екип на „Люта Ферма“ може да бъде разгледан на страницата на техния онлайн магазин:  www.hotfarm.eu

Освен това, ако решите сами да произведете екзотични сортове люти чушки, от сайта на фермата може да закупите семена и да получите полезни съвети за тяхното отглеждане.

 

Добре дошли в „Люта ферма“!