Гърция е обсипана с безброй острови и всички по своему са уникални и различни, но сгушени в Егейско море, се крият Северните Споради с едни от най-колоритните острови – Скиатос, Скопелос и Алонисос. Взаимно допълващи се и привличащи като магнит целогодишно хиляди посетители. Невероятно зелени и обсипани с безброй прекрасни плажове и заливчета. Градовете са с тихи и малки пристанища, а впускайки се в градовете из малките тесни улички, може да се насладите на красивите къщи и таверни, посрещащи с вкусни и типични за региона гозби. Космополитният остров Скиатос, където ви предлагаме да прекарате 5 чудесни дни е известен с 60-те си прекрасни крайбрежия, както и нощният живот.

Едни от основните забележителности са Бурджи, Манастирът Кехрия, крепостта и църквата на Исус Христос, храмът Трион Йерархон, манастира Евангелистрия и др. Пътят до него не е труднодостъпен, но твърде дълъг. Около 6 - 7 часа с кола от София до Волос и от там за около 3 часа с ферибот.

 

Повече подробности относно всичко, включено в програмата на това приключение, цените и начините за резервация, можете да видите на следния линк:

Почивка по Гергьовден на Остров Скиатос и Мама Миа - екскурзии и почивки (ormatravel.com)

 

!!! Отстъпка от 10% за ранни записвания до 16.03.2023г. !!!